2021 TEDA Cup Awards Ceremony

Bienále Brno (SBB) informuje | Brno Biennale (BBA) informs
TEDA Cup International Youth Design Competition (Mezinárodní soutěž designu mladých) oznámila vítěze. Dnes, 17. 12. 2021 ve 14.00 h beijinského času, se uskutečnilo online slavnostní vyhlášení a předávání cen 2021 TEDA Cup Awards Ceremony. Více viz web pořadatelů www.tedacreativity.com
Award Ceremony je zaznamenána na tomto linku: http://www.tedacreativity.com/td/taidabei/live-broadcast.htm
Oznámeni byli všichni vítězové (Gold, Silver, Bronze, Honorable Mention a International Design Organization Special Prize). Mezinárodní cenu SBB oznámil předseda Jan Rajlich, tímto projevem:

Vážení přátelé, studenti a studentky,
předávám Vám pozdravy z Brna, z města v centru Evropy – v České republice.
SBB, Sdružení Bienále Brno, bylo osloveno pořadateli mezinárodní studentské soutěži designu TEDAcup – a za to jim patří naše velké díky – aby bylo zastoupeno v mezinárodní porotě grafické části mezinárodní studentské soutěži designu TEDAcup a také aby vybralo zároveň svoji mezinárodní cenu SBB.
K posuzování nám bylo předloženo 200 děl vybraných výběrovou porotou. Všechny vybrané práce měly podle našeho názoru opravdu vysoký profesionální standard, takže rozhodování o všech cenách grafické části soutěže nebylo snadné, ale bylo velmi příjemné vidět, nápady a dovednost studentů z různých zemí.
Vítězem ceny SBB se stal student Fu Aiqi s učitelem Yan Lin ze školy Hubei Institute of Fine Arts z Číny za serii plakátů Xinchang.
Oceňujeme na této práci nádherně propracovanou vizuální kulturu layoutu, jemnost a rafinovanost grafického provedení, a také určité tajemství, kdy nám čáry síťoviny formují možné postavy či písmena. To se plně projevuje v obou předložených variacích návrhů plakátové série.
Na závěr gratuluji pořadatelům k úspěšné organizaci a bezproblémovému způsobu online hlasování na této významné, zajímavé a hlavně potřebné mezinárodní akci.
Gratuluji vítězi a přeji mu jménem SBB i osobně svým jménem mnoho dalších úspěchů v životě i profesi.
Děkuji.. 


KONEC PŘÍSPĚVKU | END OF THE MESSAGE


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..