2019 Taiwan International Student Design Competition

Bienále Brno (SBB) zve k účasti v studentské soutěži | Brno Biennale (BBA) invites to participate in the student competition
Pro 12. ročník 2018 TISDC / Taiwan International Student Design Competition / Mezinárodní tchajwanské soutěže studentského designu pro studenty do 30 let bylo zvoleno téma „Empathy“ (Empatie/Vcítění).
TISDC zaštiťuje Tchajwanské ministerstvo vzdělání a organizuje Asia University. Soutěž sponzorují nadace iSee Taiwan a Sayling Wen a nově též Industrial Technology Research Institute.
Do minulého 11. ročníku 2018 TISDC bylo přihlášeno takřka 22 000 studentských prací z celého světa, jde tedy o největší soutěž svého druhu na světě.,
Sdružení Bienále Brno bylo již čtyřikrát jednou z oficiálních 21 spolupracujících mezinárodních organizací této soutěže studentského designu, letošní spolupracující organizace ještě nebyly oznámeny.

Práce je možno přihlašovat online (viz web organizátorů níže) ve 4 kategoriích: produktový design, vizuální design, digitální animace a brand design.
Udělena bude řada peněžitých cen včetně Grand Prix, v každé ze 4 kategorii pak 1× Gold prize, 1× Silver prize a 3× Bronze prize a čestná uznání a  dále 21× Special prize (ceny mezinárodních asociací) − vše v celkové hodnotě 160 000 USD (!).
Termín zaslání přihlášek s pracemi online je od 1. 5. 2019 do 30. 6. 2019.

Sledujte web sbb, tato zpráva bude ještě aktualizována.

Další informace včetně podrobnějších podmínek a přihlášek viz web TISDC www.tisdc.org/en


KONEC PŘÍSPĚVKU | END OF THE MESSAGE


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..